dimecres, 11 de novembre del 2009

COMENCEM PARLANT BÉ

El primer post hauria de ser emocionant/emotiu, però aquests és un bloc pensat per als meus alumnes, per a vosaltres, i ja se sap que no teniu sentiments (he!, he!), per tant us estalviaré les floritures i comencem.

Ja sabeu que una de les coses que us demanen a la Selectivitat és que sigueu capaços de parlar bé i de distingir vocals i consonants (com se'n passen, eh?). Per això us adjunte la pàgina on podreu trobar el programa Fonet (ja n'hem parlat a classe), que l'ha fet gent de la Universitat d'Alacant i que està pensat perquè aprengueu a discriminar sons, a distingir la pronuncia correcta i fins i tot (amb auriculars i micro) a fer activitats de producció. El programeta és entretingut i us pot ser útil.

4 comentaris:

  1. La meua més sincera felicitació per la iniciativa. He indexad (es diu així?) este blog en el meu i vos assegure que estaré pendent de tot el que es publique en ell. Salutacions cordials.

    ResponElimina
  2. Molta sort amb el blog!

    Salutacions!

    P.D: Ah! He provat el programa, i està bé. Però tampoc és per a estar tot el dia amb ell:-D. A vore si millorem um poquet la nostra pronunciació.

    ResponElimina
  3. jo també desitjar sort.
    Per cert tinc un suggeriment, podries penjar els vídeos que anàvem a vorer el dijous sobre les diferents variants (m'he quedat amb ganes de vore-lo)...
    Salutacions!

    ResponElimina
  4. Gràcies Capelo pel suggeriment. Ho pensava fer, però abans els veurem a classe perquè així els comentem també.

    ResponElimina